Een leaseplatform dat

werkt voor iedereen


Toegang tot de leasemarkt voor autobedrijven en dealers, kwalitatief hoogwaardig onderhoud voor leasemaatschappijen en uitstekende service voor leaserijders. Win-win-win.

Wie zijn wij?

Lease Service Partner is een nieuw initiatief, maar we werken al tientallen jaren samen met de grotere Nederlandse leasemaatschappijen en de betere autobedrijven. Dankzij die ervaring weten we precies wat er belangrijk is voor leasemaatschappijen en wat er nodig is om vraag en aanbod optimaal op elkaar aan te laten sluiten.

Het resultaat is een modern leaseplatform dat wordt ondersteund door het grootste grossiersnetwerk van Nederland én een robuust keurmerk voor kwaliteit en deskundigheid.

Hoe werkt het?

Lease Service Partner worden is eigenlijk heel eenvoudig. Je kunt je aanmelden met behulp van het formulier op deze website. Door de ja/nee vragen te beantwoorden kunnen we zien of jouw autobedrijf of dealer voldoet aan de eisen van het Qualified Premium keurmerk.

Zijn er een aantal eisen waar je nog niet aan voldoet? Dat is niet erg. De kracht van Lease Service Partner is ook dat we je helpen om de puntjes op de i te zetten als het gaat om opleiding, training en equipment.

Lease Service Partner worden is simpel

Lease Service Partner worden is eigenlijk heel eenvoudig. Je kunt je aanmelden met behulp van het formulier op deze website. Door de ja/nee vragen te beantwoorden kunnen we zien of jouw autobedrijf of dealer voldoet aan de eisen van het Qualified keurmerk.
Zijn er een aantal eisen waar je nog niet aan voldoet? Dat is niet erg. De kracht van Lease Service Partner is ook dat we je helpen om de puntjes op de i te zetten als het gaat om opleiding, training en equipment.
Meld je aan met behulp van het formulier
De eerste controle volgt binnen 2 maanden
Lidmaatschap pas actief na eerst klant

" Echte meerwaarde voor partners dankzij een toekomstbestendige strategie en ondersteuning die daarop gericht is."

Ook goed om te weten

Op basis van vertrouwen

Lease Service Partner heeft geen gecompliceerde aanmeldingsprocedure. Lid worden is laagdrempelig en we controleren door middel van een jaarlijkse audit of onze leden inderdaad aan de eisen van het Qualified keurmerk voldoen.

Lage investering

Lease Service Partner vestigingen hoeven geen grote investeringen te doen aan pand, signing of andere zaken. Lease Service Partners voeren gemiddeld meer lease-onderhoud uit terwijl de kosten lager zijn dan die van concurrerende formules.

De hulp die jij nodig hebt

Wij zien veel meer in investeringen die zinnig zijn. Is er nog een specifieke opleiding of training nodig waardoor jouw autobedrijf of dealer wél toe kan treden tot het Lease Service Partner netwerk? Wij helpen je het zo snel mogelijk te realiseren.

Voorbereid op de toekomst

Naast elektrificering van het wagenpark zijn ook het groeiende aantal leaseauto’s en de verschuiving van bezit naar gebruik trends waar autobedrijven op bedacht moeten zijn. Als Lease Service Partner ben je voorbereid op de toekomst en zeker van werk.

Weet je genoeg?

Meld je vandaag nog aan, word Lease Service Partner en krijg toegang tot de grootste groeimarkt voor onderhoud.